perplex


Îs mut! Îngrozit! Panicat! Cu un mare semn de „?” în minte…cum dracu’ să fii fan sumo, să nu ratezi nici un meci, să urli de bucurie când favoritu’ tău câştigă?

Io unu’ nu găsesc nimic fain în sumo. 2 cercuri care se izbesc, caută să se împingă în afara unui cerc. Care în unele cazuri e la fel de mare ca unul dintre cercurile izbitoare. Pe urmă, 2 mase de şuncă şi celulită ce tremură la fiecare scărpinat în nas, bălţi de sudoare ce curg de zici că Niagara se mută în sală, grimase de durere, nervi şi efort din partea unora care fac atac de cord dacă mecdonaldz scoate un burger de 5 kile…şi jumate.

Ş’apoi publicu’. O sumedenie de japoneji, chineji şi alte naţii, adunaţi în număr de vro 10mii într’o sală micuţă. Ei, cei 10mii, probabil cântăresc cât micu’ dejun al cercurilor. Da’s fericiţi. Chiar şi când un cerc se rostogoleşte peste ei şi le rupe vro câteva oase, le umple gura de slană. Da’ ei îs fericiţi pentru că apucă să vadă ceea ce nimeni nu vede. Puţele şi los cojones cercurilor. Şi mai mult ca sigur că cercurile nu şi le’au mai văzut de câteva tone de hamburgeri, cărnuri, brânze şi câteva sute de ani buni. Astfel că, atunci când, în fine, cercu’ se opreşte din rostogolirea sa (după ce mută Pământul de pe axa lui – şi noi dăm vina pe Hummer pentru încălzirea globală!), cercu’ se repede între cei striviţi şi:

Le’ai văzut? Îs dotat?

Păi probabil că cojonele îs mari că n’au mai fost folosite…iar scula…

Apoi, altă chestie…pe lângă icnetele şi basul puternic rezultate din izbitura cercurilor…nu o mai ieşi ceva? În fond, cercurile îs sub presiune. Îşi contractă muşchiuleţii şi şuncile şi se aruncă unul spre celălalt (rostogolesc e un termen mai adecvat) şi se lovesc ţinându’şi respiraţia. De ce îşi ţin respiraţia? Fla-tu-len-ţa! Ferice de spectatori…

În ultimii ani, Greenpeace s’a luptat cu japonejii pe tema balenelor. Aci de ce n’o interveni?

Totuşi am găsit un fan sumo. Mai ales de când campionatu’ e câştigat de un conaţional de al lui. Da, v’aţi prins, e bulgar…15 minute m’a silit să mă uit la sumo. Şi era fascinat! Cu fruntea îmbrobonită de sudoare, cu respiraţia sacadată, stând în picioare, ţopăind, mimând gesturi de sumo…şi cu mâna dreaptă pe umăru’ meu, ţintuindu’mă în scaun. Rezultatu’? Lăcrimez şi acum, n’o să mă mai pot uita la nici un documentar despre balene o perioadă bună şi mă mai doare şi spatele…cred că mi’a mutat coloana pe alt traseu.

Şi acum, mă mai întreb…încă îndrăznesc…cercurile cum se pipi? Au veceuri turceşti pe dimeniunea lor, cu o gaură imensă în podea ca să poată primi toată cantitatea ce se scurge de acolo…dintre văile cercului? Şi totuşi cum o fi să te masturbezi, trăgându’ţi’o singur între şuncile burţii? Asta, bineînţeles, după ce izbuteşti să ai o erecţie fără să fi căzut lat victimă a unui atac de cord?

 1. Andrei
  18/07/2010 la 17:52

  Foarte nostim articol.
  Nici mie nu imi place sumo.
  Este un sport de forta, care nu mi se pare interesant.
  Dar in Japonia este considerat sport national.
  Iar experienta avuta cu fanul bulgar cu siguranta va consolideaza parerea avuta despre acest sport.
  P. S. Multumesc pentru recomandarile pe care mi le-ati facut pentru Barcelona.
  Au fost foarte utile. Cand aveti timp, trebuie sa fac cinste cu niste bere.
  Barcelona este un oras superb! O vara placuta!

 2. Ea şopteşte
  21/07/2010 la 09:22

  Mai, eu is fana doar a anumitor meciuri de sumo…si anume cele in care protagoniste suntem eu si sora-mea. sa ne vezi cum sarim ca doua curci si ne lovim nu burtica in burtica, ci cu partile mai proeminente cu care suntem dotate in partea frontala. Si partea mai faina e cand una dintre noi (preferabil eu) sare cu totul peste cealalta trantind-o la pamant. Aaaahhh… e o buna metoda sa scapi de nervi fara sa terbuiasca sa flocai pe cineva. 😀

 3. 21/07/2010 la 09:37

  @ Andrei: ma bucur ca ti’a placut Barcelona si ca recomandarile mele ti’au folosit. Si repet: tutuieste’ma, te rog. sunt doar cu 1 an mai mare decat tine. 🙂
  @ Semafor: bine ai reveniiiit! daca ai sti cat te’am cautat. ar fi interesant de urmarit sumo’ul vostru. 😆

  • Ea şopteşte
   21/07/2010 la 10:23

   Bine te-am regăăăssiiiit! O să încarc pe undeva un clip cu meciurile noastre. Adevărate catfights 😳

 4. Andrei
  21/07/2010 la 20:01

  Barcelona este un oras splendid!
  Ok, o sa te tutuiesc, desi nu imi permit, pentru ca nu ne cunoastem.
  Eu sunt nascut in martie’82. Esti mai mare cu mai putin de 3 luni!
  Oricand ai timp, trebuie sa ma tin de promisiune si sa iti dau berea!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: